Tankar i juletid

Så här när julen närmar sig brukar jag tänka på de som inte har det lika gott ställt som jag. Jag  försöker också skänka en slant till olika hjälporganisationer. Det är verkligen sant som det där ordspråket lyder: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 

Dagens samhälle är så himla hårt och många råkar i ekonomisk knipa. Det är viktigt att tänka på att vi alla kan hamna där tycker jag. Om den personliga ekonomin hamnar snett är det lätt att det går utför väldigt fort. Till skillnad från många andra tycker jag därför att det är bra att vissa företag beviljar lån även om du har betalningsanmärkning. Låt mig förklara: Bara för att man har råkat i en tråkig situation behöver det inte betyda att man är ansvarslös. Jag tycker det är bra att det finns möjligheter även för dem som hela det övriga samhället stänger ute.

Jag tycker helt enkelt inte att vi ska vara så snabba att döma varandra utan också ge en andra chans ibland. Håller ni med mig?

christmas holly decoration
christmas holly decoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *