Sugen på något nytt!

Nytt år, nytt liv och nya drömmar! Känner att jag är full av glädje och tillförsikt inför det nya året. I år har jag tänkt göra några förändringar i mitt liv. Som ni vet så älskar jag träning och är intresserad av människokroppen. Jag skulle därför vilja låta det intresseområdet vara en del av mitt yrke också. Funderar faktiskt på att utbilda mig till sjukgymnast eller sjuksköterska. Här hittade jag lite information om lön sjuksköterska och det verkar ju faktiskt ganska lovande. Jag ska kontakt med en studievägledare för att få ytterligare kött på benen angående det här.

Nu ska jag kasta mig ut i solskenet och springa en runda. Vi har faktiskt lite snö här och vädret verkar vara perfekt. Livet är bra vackert ändå hörrni! Ska bli skönt att komma ut och röra på sig. Jag tänker så bra då. Vet inte hur många lösningar på problem jag kommit på under mina springturer.

snösol2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *