Löparläger i Skåne

Åh, jag ska iväg på löparläger om några veckor.  Min kompis som bor i Skåne ringde och frågade om vi inte skulle anmäla oss ihop, så det gjorde vi. Det ska bli så härligt att springa på Kullaberg, lite jobbigt också misstänker jag, och träffa Lisa igen. Hon och sambon letar hus så vi ska besöka fastighetsmäklare Ängelholm fastighetsmäklare Ängelholm också när jag är där nere. När vi köpte vårt hus i Trångsund använde vi HusmanHagberg och blev supernöjda så jag rekommenderade dem till Lisa. Hon och sambon vill antingen bo nära havet eller lite mer lantligt utanför Ängelholm. Jag är helt övertygad om att mäklarfirman kommer hitta något som passar dem perfekt.
Nu ska jag ge mig ut på jakt efter ett par nya löparskor. Jag känner stenarna i gruset när jag springer på slingan så jag behöver definitivt ett par nya. Är det något man ska satsa på när man löptränar så är det ett par riktigt bra skor, det sparar kroppen från fotsulorna upp till nacken.

aa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *