Tränar under en weekend till Sandviken

I helgen är det tänkt att jag och min sambo Filip ska åka till Sandviken för att träna. Där har öppnat ett nytt utegym i närheten av Högbo Bruk som tydligen ska vara något utöver det vanliga. Vi passar på att kombinera nytta med nöje och ska även hälsa på vänner som nyligen flyttat in i en ny villa i Sandviken. Den ser helt fantastisk ut och jag kan inte låta bli att känna en styng av avund. Vårt hus är fint, men deras villa är som hämtad rakt ur en inredningstidning. Jag får svälja min avundsjuka och hämta inspiration istället. Våra vänner har tipsat oss om Färnebofjärdens nationalpark som vi hoppas finna tid att besöka. Där finns tydligen riktigt bra motionsspår och omgivningarna ska vara otroligt vackra med Dalälven som knutpunkt. Jag ser fram emot en härlig och fartfylld helg!

Löpare i solnedgången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *