Tips för att driva en personlig blogg

Hej! Miranda här. Eftersom jag bloggat ett tag så tänkte jag bara ge lite tips till er som funderar på att börja blogga! Jag kan verkligen rekommendera det, både för att man lätt når ut till sina vänner och för att det är ett bra sätt att komma ihåg allt man gjort, lite som en dagbok. Jag tycker inte man behöver tänka så mycket på innehållet, det viktigaste är att man är sig själv när man skriver. Så kör på bara, allihopa! Dela med er av ert liv på nätet och vem vet, ni kanske hjälper någon eller skaffar nya vänner, Kom ihåg att det bästa sättet att nå ut med sin blogg är på sociala media. Man kan t.ex. dela ut alla sina blogginlägg på Twitter. Då vet man att ens vänner kan se dem. Lycka till med din nya blogg!

Blogga är som att skriva dagbok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *