Accessoarer för löpare

Av155cm.se

Accessoarer för löpare

Förutom ett par riktigt bra löparskor behöver du egentligen inte lägga fler slantar på din träning. Du kan springa i vilka kläder du vill och ska du ha med dig vatten går det bra att hålla en flaska i handen. Efter ett tag kommer du dock förmodligen bli mer intresserad av din löpning och kanske vilja skaffa några tillbehör som är praktiska eller kanske rentav roliga att ta med på rundan.

Vatten är alltid viktigt för den som tränar. Blir du uttorkad kan det ge dig kramper och försämra din prestation men om du endast ska springa i upp till en halvtimme brukar du inte behöva dricka under tiden – såvida det inte råder full värmebölja. Ska du springa långt kan det däremot vara praktiskt att skaffa ett vätskebälte eller en vattenryggsäck som ger dig fria händer medan du springer.

Om du vloggar eller kanske vill dokumentera dina löprundor kan det vara kul att skaffa en liten action kamera som du sätter på hatten. Passa gärna på att skaffa en keps som hjälper dig hålla svetten borta från pannan. Du kan också ha mycket kul med ett aktivitetsarmband som låter dig hålla kolla på hur långt du sprungit, din hastighet och vilken puls du har.

Om författaren

155cm.se