Passande kläder för löpturen

Avhannah

Passande kläder för löpturen

Oavsett om du är en van löpare eller är sugen på att börja löpträna är det viktigt att du väljer rätt kläder. Med rätt kläder får du ut mer av din träning och nedan får du tips på passande klädesplagg för dig som ska ut i spåren.

Flexibla kläder är viktigt

Det viktigaste du ska tänka på vid valet av träningskläder är att du enkelt ska kunna röra dig i dem. Det finns till exempel t-shirts som du kan ha på dig när du löptränar. Fördelen med T-shirts är att de inte sitter åt och du kan därmed röra dig fritt i den. Ett tips är att du ska satsa på en T-shirt i oversize då det ger dig extra utrymme att röra dig. Dessutom är det en trend med oversize. Det finns T-shirts i många olika färger så du med enkelhet kan matcha den till dina träningstights.

Under din T-shirt kan du ha en sport-BH om du behöver hjälp med att hålla bysten på plats. Som vi nämnde ovan finns det träningstights som är tillverkade av ett flexibelt material som dessutom hjälper till att reglera värmen. Det finns också träningsshorts om du ska ut och springa när det är varmt.

Om författaren

hannah administrator